Marketing & Communicatie

Building your brand

Voor een volledig en doorgedreven marketing campagne kunnen we u met het volste vertrouwen doorverwijzen naar onze partner Tough Crowd. Sinds 2000 is Stefaan Ooms actief in de reclamewereld en sinds 2016 als zaakvoerder en Creative Director bij Tough Crowd, waar hij creatieve communicatie voor grote bedrijven en kleinere KMO’s bedenkt en ontwerpt.

CONTACT: stefaan@toughcrowd.be

Wat doet TOUGH CROWD?#

Tough Crowd is een reclamebureau dat zich focust op creatieve communicatie voor grote en kleine ondernemingen.

Wat maakt TOUGH CROWD uniek?#

Of het nu een animatie, een key visual die aan de basis ligt van een communicatiecampagne of een doordachte folder: waar mogelijk start Tough Crowd met een ontwerptekening, de eerste draft komt op papier. Deze eerste aanzet bespreken we met de klant, waarna we digitaal aan de slag gaan. Dit zorgt voor een nauwe creatieve relatie tussen klant en Tough Crowd en zorgt voor een hoge betrokkenheid vanaf het begin van het project.

Waarvoor kan je er terecht?#

Het creatieve team van Tough Crowd voelt zich thuis in alle vormen van communicatie: gaande van het ontwerpen van huisstijlen, brochures en websites tot art direction, beursstanden, point-of-sale-materialen en merkverpakkingen.


close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x