Interieurprint

Interieurprint op maat

Een blitse binnenkant


Is je interieur thuis of in je zaak toe aan some magic?

Dat treft. Als wij kunnen toveren, zijn we er als de kippen bij.

Ons verhaal begint bij jouw verhaal. Daarom spitsen we onze oren als jij vertelt.


Digitaal lef

Wij tonen je de hipste trends en digitale druktechnieken; jij laat je creatieve ideeën op ons los. Het resultaat? Een origineel ontwerp dat naadloos aansluit bij de stijl van je huis, bedrijf, horecazaak of winkel.

(Mega)groot of (piep)klein project: wij gaan graag met jou rond de tafel zitten. Je interieurarchitect is ook welkom. Al onze ontwerpen zijn op (jouw) maat.

  • zelfklevende raam-, spiegel-, glas- en zandstraalfolie
  • textielframe met verwisselbare beelden
  • naadloze wandbekleding, fotobehang met print voor muur, plafond, vloer
  • muurstickers voor baby-, kinder- en slaapkamer, kantoor, receptiebalie
  • behangpapier ontwerpen en bestellen
  • inspirerende huisbezoeken en dito advies
  • meedenken, mee dromen en vooral doen


Onze vakmannen…
  • zijn krakken van interieurbouwers;
  • vinden onze ultramoderne grootformaatprinter het absolute einde;
  • zweren bij een uiterst precieze en snelle afwerking van je project.


Interieurprint

Roll - Up & Displays

Roll up banners behoren tot de meest populaire presentatiesystemen op beurzen, congressen en opleidingsavonden. Wil je nog een grotere impact maken, dan bouwen we graag een volledige display of beurswand op maat.

Lees meer

In & Outdoor presentatiesystemen

In & Outdoor presentatiesystemen VIAPRINTiX biedt een uitgebreid gamma aan van beurs- en presentatiewanden. Naast deze pop-up systemen voor indoor gebruik kunnen we ook aan de slag voor outdoor opdrachten, waarbij we vaste of mobiele constructies opzetten en printen.

Lees meer

Autobelettering en carwrapping

Car wrapping, een marketingtechniek die wordt gebruikt om je wagen om te toveren in een mobiel uithangbord van je bedrijf.

Lees meer

Laser - cut / Graveren

Met een op maat gemaakte lasergravure kan je op een originele manier een hoogwaardige afwerking geven aan je product. Viaprintix beschikt over een Trotec lasermachine en een BRM Laser, waarbij we kunnen graveren op talrijke materialen .

Lees meer

Print to plate

Print to plate klinkt misschien niet zo bekend, maar reclameborden, werfborden, immoborden, wegwijzers, … doen ongetwijfeld wel een belletje rinkelen. Print to plate is de verzamelnaam voor het printen op harde materialen. Denk hierbij aan printen op allerlei kunststoffen, hout, karton, …

Lees meer

Spandoeken

Reclame banner maken, spandoek bedrukken op maat. Herasdoek, bouwhekdoek laten maken. Enkelzijdig, dubbelzijdig, full color drukken. Scherpe levertijd.

Lees meer

Textielframe

Textielframes en stretchframes brengen je winkel, kantoor of horecazaak tot leven met een groot logo, sprekende tekst of opvallende foto. Wij printen en maken ze.

Lees meer

Gevelreclame

Laat je gevel opvallen met professionele belettering, gevelverlichting en reclameborden. Wij printen en maken ze. Snel en bestand tegen het Belgische weer.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x