Textielframe

Textielframe op maat

Stretchframes voor binnen

Jouw winkel, kantoor of horecazaak zie je toch het liefst in een fris kleedje, niet? Haal je logo, een sprekende tekst of je absolute lievelingsfoto boven: wij brengen er je muren mee tot leven.


Een deal met textiel

We willen niet opscheppen, of zo, maar onze übermoderne digitale textielprinters zijn one of a kind. Ze drukken je design in hoge resolutie, op maat, tot op de micromillimeter precies.


Hou je wel van een streepje afwisseling? Of breng je vaak nieuwe acties onder de aandacht? Aha! Dankzij het uiterst handige ophangsysteem verwissel je je peesdoek met frame in een wip. Eenvoudig, en met sympathie voor je budget.


Wat doen we voor jou?
 • muurdecoratie ontwerpen, printen in full colour
 • hangend spandoekframe, enkelzijdig bedrukt
 • vrijstaand frame, enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukt
 • spandoekframe met of zonder ledverlichting


Waarmee monteren wij je op?
 • topmonteurs
 • quasi onzichtbare frames
 • licht materiaal van de beste merken
 • lange levensduur van je aluminiumframe
 • behoren tot een meer dan enthousiaste montageploeg,
 • vinden dat afspreken om 12.00 uur aanbellen om 12.00 uur is,
 • monteren je textielprint tiptop en garanderen een propere afwerking.


Textielframe

Roll - Up & Displays

Roll up banners behoren tot de meest populaire presentatiesystemen op beurzen, congressen en opleidingsavonden. Wil je nog een grotere impact maken, dan bouwen we graag een volledige display of beurswand op maat.

Lees meer

In & Outdoor presentatiesystemen

In & Outdoor presentatiesystemen VIAPRINTiX biedt een uitgebreid gamma aan van beurs- en presentatiewanden. Naast deze pop-up systemen voor indoor gebruik kunnen we ook aan de slag voor outdoor opdrachten, waarbij we vaste of mobiele constructies opzetten en printen.

Lees meer

Autobelettering en carwrapping

Car wrapping, een marketingtechniek die wordt gebruikt om je wagen om te toveren in een mobiel uithangbord van je bedrijf.

Lees meer

Laser - cut / Graveren

Met een op maat gemaakte lasergravure kan je op een originele manier een hoogwaardige afwerking geven aan je product. Viaprintix beschikt over een Trotec lasermachine en een BRM Laser, waarbij we kunnen graveren op talrijke materialen .

Lees meer

Print to plate

Print to plate klinkt misschien niet zo bekend, maar reclameborden, werfborden, immoborden, wegwijzers, … doen ongetwijfeld wel een belletje rinkelen. Print to plate is de verzamelnaam voor het printen op harde materialen. Denk hierbij aan printen op allerlei kunststoffen, hout, karton, …

Lees meer

Spandoeken

Reclame banner maken, spandoek bedrukken op maat. Herasdoek, bouwhekdoek laten maken. Enkelzijdig, dubbelzijdig, full color drukken. Scherpe levertijd.

Lees meer

Interieurprint

Muurdecoratie en muurteksten ontwerpen en printen? We doen het zowel voor thuis als je zaak, altijd met goede smaak. Neem contact op.

Lees meer

Gevelreclame

Laat je gevel opvallen met professionele belettering, gevelverlichting en reclameborden. Wij printen en maken ze. Snel en bestand tegen het Belgische weer.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x