'Wie zijn wij'

Maak kennis met ViaPrintix 

Een bedrijf dat amazing ideas & professional prints levert. 

Wesley Dewachter , Alain Jacobs , Johan Ceuleers... drie no-nonsense-ondernemers met tonnen ervaring die samen hun schouders onder ViaPrintix zetten.

ViaPrintix is niet in één vakje onder te brengen: het is een bedrijf dat digitaal drukwerk levert en ijzersterk is in prints op groot formaat. Maar ViaPrintix staat voor nog zoveel meer dan enkel dat.

Het management staat er garant voor hun klanten volledig te ontzorgen en deinzen niet terug voor ‘speciallekes’…integendeel! Elke opdracht of elk idee wordt met respect voor wensen en budget omgezet in realiteit dankzij een nauwe samenwerking met een team van grafische designers, architecten, topleveranciers en interieurbouwers. Of het nu gaat om spandoeken, textielframes, interieurdecoratie, gevelreclame, bestickering, scheidingswanden, stands of decors, steeds perfect afgewerkt met aandacht voor het kleinste detail.

ViaPrintix blijft ook continu ‘out of the box’ meedenken met haar klanten, wat resulteert in vernieuwende materiaalkeuzes en innovatieve toepassingen. Dit alles met het grote voordeel van een centraal aanspreekpunt, een persoonlijke aanpak, duidelijke afspraken en heldere prijsoffertes.

Samenwerken met ViaPrintix is

Betrokken: Alain en Wesley als centrale aanspreekpunt voor commerciële vragen.

Kwaliteit en advies: Johan als expert in print technieken.

Persoonlijk: Een design team luistert naar uw wensen.

Nauwkeurig: Piekfijne afwerking door ons professioneel productie team

Transparant: Klare afspraken, glasheldere offertes.
'Wie zijn wij'

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x