top of page
shutterstock_1077184466.jpg

Wie zijn wij?

Achtegrond.jpg

Een bedrijf dat amazing ideas & professional prints levert. 

Wesley Dewachter , Alain Jacobs , Johan Ceuleers... drie no-nonsense-ondernemers met tonnen ervaring die samen hun schouders onder ViaPrintix zetten.

ViaPrintix is niet in één vakje onder te brengen: het is een bedrijf dat digitaal drukwerk levert en ijzersterk is in prints op groot formaat. Maar ViaPrintix staat voor nog zoveel meer dan enkel dat.

Team.jpg
Beelden website copy.jpg

Het management staat er garant voor hun klanten volledig te ontzorgen en deinzen niet terug voor ‘speciallekes’…integendeel! Elke opdracht of elk idee wordt met respect voor wensen en budget omgezet in realiteit dankzij een nauwe samenwerking met een team van grafische designers, architecten, topleveranciers en interieurbouwers. Of het nu gaat om spandoeken, textielframes, interieurdecoratie, gevelreclame, bestickering, scheidingswanden, stands of decors, steeds perfect afgewerkt met aandacht voor het kleinste detail.

ViaPrintix blijft ook continu ‘out of the box’ meedenken met haar klanten, wat resulteert in vernieuwende materiaalkeuzes en innovatieve toepassingen. Dit alles met het grote voordeel van een centraal aanspreekpunt, een persoonlijke aanpak, duidelijke afspraken en heldere prijsoffertes.

shutterstock_1077184466.jpg

Professional prints for amazing ideas

Je print idee realiseren?

bottom of page