'Wie zijn wij'

Maak kennis met Viaprintix, een bedrijf dat digitaal drukwerk levert en ijzersterk is in prints op groot formaat. 


Wie zijn wij?

Wesley Dewachter , Alain Jacobs , Johan Ceuleers ...drie no-nonsense-ondernemers met tonnen ervaring die samen hun schouders onder Viaprintix zetten.


ViaPrintix : de mooiste afdruk maakt de beste indruk

ViaPrintix is niet in één vakje onder te brengen: het is een bedrijf dat digitaal drukwerk levert en ijzersterk is in prints op groot formaat. Maar Viaprintix staat voor nog zoveel meer dan enkel dat.


Het management staat er garant voor hun klanten volledig te ontzorgen en deinzen niet terug voor ‘speciallekes’…integendeel! Elke opdracht of idee wordt met respect voor wensen en budget omgezet in realiteit dankzij een nauwe samenwerking met een team van grafische designers, architecten, topleveranciers en interieurbouwers. Of het nu gaat om spandoeken, textielframes, interieurdecoratie, gevelreclame, bestickering, scheidingswanden, stands of decors, steeds perfect afgewerkt met aandacht voor het kleinste detail.


ViaPrintix blijft ook continu meedenken met haar klanten … ‘out of the box’... wat resulteert in vernieuwende materiaalkeuzes en innovatieve toepassingen. Dit alles met het grote voordeel van een centraal aanspreekpunt, een persoonlijke aanpak, duidelijke afspraken en heldere prijsoffertes.


Samenwerken met Viaprintix is …

Betrokken

Alain en Wesley als centrale aanspreekpunt.

Kwaliteit

Onze nummer één. In advies, materiaal en service.

Persoonlijk

Respect voor je wensen en budget.

Nauwkeurig

Piekfijne afwerking met aandacht voor elk detail.

Transparant

Klare afspraken, glasheldere prijsoffertes.

 Wilt u graag meer informatie?
Aarzel niet om ons te contacteren >> 


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x